У Львові пологове відділення, де народилася мертва дитина, закрили на профілактику

8059 1
Від сьогодні, 17 жовтня, до 8 листопада пологове відділення 3-ої міської клінічної лікарні на вул. Раппапорта, 8, планово закрите на профілактику.
фото: facebook.com/Пологове-відділення-комунальної-3-ої-МКЛ-мЛьвова

фото: facebook.com/Пологове-відділення-комунальної-3-ої-МКЛ-мЛьвова

Як повідомили в управлінні охорони здоров’я, до завершення проведення розслідування, лікар Оксана Колодій не проводитиме діяльність, пов’язану з прийняттям пологів і буде переведена на роботу в жіночу консультацію.

«Зараз триває розслідування факту загибелі плоду в утробі матері. Наразі рано робити висновки щодо дій лікуючого лікаря. Також на рівні адміністрації лікарні та управління проведено службові розслідування. Комісії з фахівців в галузі акушерства і гінекології за участю працівників кафедри акушерства та гінекології ЛНМУ ім.  Д.Галицького дійшли висновку, що без заключення судово-медичної експертизи пояснити причину антенатальної загибелі плода не можливо», – повідомили в управлінні охорони здоров’я ЛМР.

Нагадаємо, сьогодні небайдужі львів'яни вийдуть до будівлі Львівської облдержадміністрації вшанувати пам'ять дівчинки, яка минулого тижня померла у пологовому будинку так і не народившись. Акція також буде пікетом проти недбалості у пологових будинках міста.

Читайте також: Львів’янка поскаржилася на умови у пологовому. Що відповів лікар

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
30 Червня, 2017 21:55
RAHEL COHRAN Привіт.
Я пан Рахель, кредитор приватної позики, який надає кредити фізичним особам, комерційним фірмам, страхуванню тощо. У вас виникли будь-які фінансові труднощі або вам потрібен кредит для інвестування, або вам потрібен кредит, щоб не платити рахунки за вашим запитом. Ми тут, щоб усунути всі ваші фінансові проблеми у минулому. Ми пропонуємо всі види кредитів у будь-якій валюті номіналом 2% без попередньої оплати. Я хочу використовувати цей чудовий носій, щоб повідомити вас, що ми готові допомогти вам у будь-якому кредиті, щоб вирішити цю проблему. Якщо Так, поверніться зараз за допомогою електронної пошти ([email protected]) для отримання додаткової інформації, ВИ дуже дбайливо.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!