У Львові помер актор Борис Триус, який знімався у фільмах «Пастка» і «Державний кордон»

2637 0
45 років свого життя він присвятив Першому театру Львова.
фото: lviv.media

фото: lviv.media

У Львові помер актор кіно і театру Борис Триус. Про це повідомили у Першому театрі Львова, в якому він пропрацював 45 років.  

«Заслужений артист України та улюбленець публіки – 45 років свого життя Борис Вікторович віддав служінню сцені, як актор і як завідувач трупи», – йдеться у повідомленні.

В Театрі зазначають, що у творчому доробку Бориса Триуса понад 70 блискучих ролей. Він також відомий за ролями у кінострічках «Вовче сонце», «Пастка» і «Державний кордон»

Для довідки

Борис Триус народився у місті Лохвиця Полтавської області. Закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенка-Карого і відслужив у армії. Згодом працював у Закарпатському театрі та Київському театрі ім. І. Франка. З 1973 року – актор Львівського театру юного глядача ім. Горького (тепер – Перший український театр для дітей та юнацтва). 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!