У Львові помер президент Львівської обласної федерації боксу

2123 0
Богдану Бурді було 55 років.
Фото: Львівська обласна федерація боксу

Фото: Львівська обласна федерація боксу

Сьогодні, 2 листопада, на 56-му році життя передчасно помер президент федерації боксу Львівської області Богдан Бурда. Про це повідомляє Львівська обласна федерація боксу.

Читайте також: Львів'янин став чемпіоном України з боксу

«Глибоко сумуємо та висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Богдана Євгеновича. Хай Господь допоможе пережити біль непоправної втрати», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Kamp-Sport, Богдан Бурда помер на рингу – під час боксерського тренування.

«Сьогодні ввечері несподівано відійшов у засвіти багаторічний президент Федерації боксу Львівської області Богдан Бурда. За інформацією колег покійного, Богдан Бурда помер під час боксерського тренування безпосередньо на рингу. Причину смерті наразі встановлюють. Боксерська родина Львівщини понесла велику втрату», – написали тут.

Наприкінці серпня Богдану Бурді виповнилось тільки 55 років. Левову частину свого життя він присвятив розвитку боксу на Львівщині: спочатку займався сам, успішно виступав на змаганнях державного й міжнародного рівня, тренував, а останні 10 років очолював обласну федерацію боксу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!