У Львові помер відомий екскурсовод Василь Радковець

5380 0
Василь, разом з братами Іваном та Петром, звикли проводити унікальні екскурсії Львовом разом, та вдягалися у стилі, який був у галичан більше ста років тому.

У Львові помер відомий львівський екскурсовод, батяр і краєзнавець Василь Радковець. Про це на сторінці у Фейсбук повідомив його брат Петро Радковець.

«Львів покинув ще один батяр - Василь Радковець. «Старші люди повідают, а ти, грай музичко грай, же батяри не вмирают, а живими йдут у рай…», – пише він. 

Парастас та чин похорону розпочнуться у четвер, 14 жовтня, , о 11:00 в каплиці при Церкві Різдва Пресвятої Богородиці (м. Львів-Сихів, майдан святого Івана Павла ІІ папи Римського, 1). 

Додамо, що Василь Радковець проводив екскурсії по Львову разом з братами Іваном та Петром. Всі брати звикли ходити у вбранні, яке носили галичани понад сто років тому. Фраки, циліндри та тростини – незмінні атрибути екскурсоводів. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!