У Львові померла нещеплена від кору дитина

3233 0
За інформацією головної позаштатної спеціалістки департаменту охорони здоров'я ЛОДА Наталії Тімко, наразі немає патологоанатомічного висновку про точну причину смерті дитини.
фото: ua-reporter.com

фото: ua-reporter.com

Минулого тижня у Львові від ускладнень кору померла трирічна дитина. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я. 

Читайте також: Кому не можна робити щеплення від кору. Роз’яснення МОЗ

Тим часом у коментарі Tvoemisto.tv головна позаштатна спеціалістка департаменту охорони здоров'я ЛОДА Наталя Тімко уточнила, що, оскільки немає патологоанатомічного висновку, поки що зарано говорити про зв’язок між захворюванням на кір та смерттю дитини.

«Сам факт був. Дівчинка захворіла на кір, від кору одужала. Потім мала ускладнення бронхіальної астми, у зв’язку з чим була переведена в іншу лікарню, де померла. Наскільки мені відомо, ще немає патанотомічного заключення. За інформацією тих людей, які були присутні на розтині, я знаю, що вони не бачили безпосереднього зв’язку між захворюванням на кір та летальним наслідком», — розповіла Наталя Тімко.

Читайте також: Чи можна вберегтися від кору і що робити, коли хвороба таки прийшла

Загалом, за даними МОЗ, Львівщина, у якій від початку року на кір захворіло 986 людей, увійшла до п’ятірки областей із найвищим рівнем захворюваності. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!