У Львові попередили про значне погіршення погоди. Прогноз на тиждень

4146 0
По Львову та області очікують сильний північно-західний вітер.
Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Львівський регіональний центр з гідрометерології повідомив про значне погіршення погоди до кінця доби та вночі 31 січня.

Зокрема по Львову та області очікують сильний північно-західний вітер від 25 до 28 метрів за секунду. 

31 січня погоду визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над Білоруссю. Вдень буде хмарно з проясненнями, а вночі сніг. На дорогах ожеледиця. У понеділок прогнозують північно-західний вітер від 9 до 14 метрів за секунду, а вночі пориви від 19 до 24 м/с, місцями 25 – 27 м/с і хуртовини. Температура вночі становитиме від 1 до 6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

1 лютого синоптики передають невеликий сніг вночі та помірний вдень, буде хмарно з проясненнями, а на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі становитиме від 2 до 7° морозу, в горах 10 – 12° морозу, вдень 0 – 5° морозу.

2 лютого прогнозують місцями сніг і знову ожеледицю. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний – від 9 до 14 м/с. Температура вночі становитиме від 2 до 7° морозу, в горах 10° морозу, а вдень – від 3° морозу до 2° тепла.

3 та 4 лютого істотних опадів не очікують, лише вночі 3 лютого невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний з переходом на південно-східний від 5 до 10 м/с. Температура вночі від 2 до 7° морозу, в горах 10 – 15° морозу, вдень 3 лютого 0 – 5° морозу, а 4 лютого від 3° морозу до 2° тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!