Завтра у Львові попрощаються із загиблим Героєм. Що про нього відомо

2087 0
Чин похорону розпочнеться об 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла.
Фото умовне/ Роман Балук

Фото умовне/ Роман Балук

Завтра, 17 березня, у Львові попрощаються з Мар'яном Іванським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. 

Джерело: пресслужба ЛМР

Чин похорону розпочнеться об 14:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 14:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі. Львів’ян та гостей міста закликають  долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Що про нього відомо

Мар’ян Іванський (05.08.1986-08.02.2023) народився у селі Малі Мокряни Львівської області. Проживав у Львові, де навчався у Середній загальноосвітній школі №96. Він закінчив хімічний факультет Національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «біотехнологія».

Після цього протягом 2007-2013 років працював консультантом з організаційної роботи Львівської обласної організації «Народної партії» у Львові. Згодом обіймав посаду керівника секретаріату цієї організації. Надалі працював оператором автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок виробництва склопакетів ТОВ «Глас Трьош Львів». 

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 355-го навчального механізованого полку 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У нього залишилися маленька донька, дружина, батьки, двоє сестер та бабуся.

Фото: ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!