У Львові повідомили про замінування торгового центру та вокзалу

1191 0
Працівників та відвідувачів евакуювали.
Умовне фото

Умовне фото

У четвер, 27 жовтня, у Львові надійшло анонімне повідомлення про замінування торгового центру «Магнус» та Головного залізничного вокзалу. На місцях працюють правоохоронці, працівників та відвідувачів евакуювали. 

Джерело: відділ комунікації поліції у Львівській області у коментарі Tvoemisto.tv 

На місцях працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб. Як зазначили в поліції, перевірку будівель майже завершили, вибухонебезпечних предметів поки не виявили. 

Нагадаємо, що 25 жовтня у Львові повідомили про замінування декількох судів. правоохоронці шукають вибухівку у приміщеннях, працівників евакуюють. Також про замінування будівель двох судів у Львові правоохоронці отримали повідомлення на початку жовтня. Тоді вибухівки не знайшли. 

Також минулого тижня повідомили про замінування кількох торгових центрів у Львові. Крім того, 27 вересня у Львові двічі повідомляли про замінування об’єктів. Вранці правоохоронці отримали інформацію про замінування трьох лікарень у місті, а згодом шукали вибухівку у поштових відділеннях. Перед тим, 25 вересня, повідомляли про замінування торгового центру і магазину у Львові. Раніше також зазначали про замінування залізничного вокзалу у Львові. Тоді усіх людей, які перебували у приміщенні, евакуювали. Крім того, повідомили про замінування низки ринків, торгово-розважальних центрів та вокзалу.

Додамо, що у Львові на початку року часто повідомляли про замінування шкіл Львова, торгових центрів, аеропорту, а також кількох вулиць. Кіберфахівці Служби безпеки України виявили та ліквідували у Львові дві ботоферми. Їхня загальна «потужність» становила 18 тисяч фейкових акаунтів. За попередньою інформацією, адміністраторів ботоферми курували організатори з росії. 

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!