У Львові повідомили про замінування усіх шкіл

15065 0
Зараз правоохоронці перевіряють цю інформацію.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

У Львові сьогодні надійшло повідомлення від аноніма із Києва, що всі школи у місті замінували. Зараз правоохоронці перевіряють цю інформацію. Інформацію про замінування підтвердив Тvoemisto.tv речник ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

Деякі школи розіслали повідомлення батькам про подію і попросили забрати дітей із навчання. Зокрема, ліцей ім. В. Симоненка розіслав повідомлення: «Доброго дня, шановні батьки. Прийшло повідомлення про замінування шкіл по всій Україні. Ми мусимо, згідно з наказом управління освіти, евакуювати учнів. Прошу терміново передати інформацію усім батькам, особливо початкова школа. Потрібно забрати дітей. Терміново!?», – йдеться у повідомленні.

Як додола Тvoemisto.tv виконувачка обов’язків начальника управління освіти Львова Леся Васюта, евакуйовують учнів всіх шкіл Львова, які вже вийшли після канікул на навчання. Це стосується як початкової школи, так і старшої.

У поліції Львівської області зазначили, що повідомлення про те, що заміновані школи у Львові, до поліції надійшло близько 11.00. Поліцейські обстежують приміщення навчальних закладів та прилеглі території та проводять евакуацію учнів і педагогів. На місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Поліцейські також вживають усіх заходів для встановлення особи аноніма, який надав повідомлення про замінування.

Інформація доповнюється...

Фото ілюстративне


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!