У Львові правоохоронці затримали чотирьох підозрілих осіб

6751 0
Поліцейські виявили російську міграційну картку, контакти та дзвінки з невідомими з РФ та зйомку вулиці.
Фото: vn.20minut.ua

Фото: vn.20minut.ua

Львівські правоохоронці затримали чотирьох підозрілих осіб, які перебували на території міста. Наразі усіх затриманих ретельно перевірять. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Читайте також: У Міноборони заявили, що ворог планує диверсії на Львівщині

Підозрілого чоловіка з сумкою у кольорах армії країни-агресора поліцейські виявили неподалік залізничної станції. Попередньо відомо, що він тривалий час проживав в окупованому Криму та неодноразово перетинав кордон з Росією. Два роки тому переїхав до Києва. У чоловіка з собою була російська міграційна картка.

Також патрульні під час виклику щодо конфлікту перевірили й самого заявника. У нього виявили сумнівні контакти, також базу осіб, які мають дрони.

Крім того, правоохоронці зупинили автомобіль з підозрілою особою, яка не змогла пояснити причин свого перебування на території Львівської області. У чоловіка знайшли багато переписок з невідомими особами з РФ, а також здійснені через месенджери дзвінки на російські контакти. Наявність цієї інформації затриманий не міг пояснити.

Поліцейські також отримали виклик про невідому особу, яка здійснювала зйомку телефоном на одній із прилеглих до Головного залізничного вокзалу вулиць. Чоловік представився журналістом, проте не надав підтверджуючого документа.

Читайте також: Це мільйон доларів на день. Андрій Садовий про переселенців та життя у час війни

У поліції зазначили, що подальшу перевірку затриманих осіб проводять відповідні служби.

Додамо, що сьогоні у Львові контролери допомогли затримати імовірного диверсанта з Маріуполя. 

Нагадаємо, що ворог суттєво знизив темпи просування військ, проте не відмовився від проведення наступальних дій. У Міністерстві оборони попереджають про високу імовірність здійснення диверсій на території Львівської та Рівненської областей

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!