У Львові прогнозують сильні пориви вітру

672 0
Пориви сягатимуть 20 м/с.
фото умовне

фото умовне

У вівторок, 26 грудня, у Львові та області буде тепло, але вітряно. Місцями пройдуть невеликі дощі. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі. 

По півдню території вночі та вранці на окремих ділянках доріг зберігатиметься ожеледиця. Вітер західного напрямку 9 - 14 м/с, пориви 15 - 20 м/с. І рівень небезпечності, жовтий. Температура повітря вночі 2 - 7° тепла, вдень  8 – 13 ° тепла. Погіршення видимості в дощі. Атмосферний тиск слабо зростатиме, відносна вологість повітря дещо зменшиться.

Нагадаємо, під час негоди не варто ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання повідомляти на «Гарячу лінію» міста за номером 15-80. 

Юлія Кметик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!