У Львові пропонують провести реконструкцію вулиці Кульпарківської

6041 0
Зміни передбачають перепланування ключових перехресть з вул. Любінською, вул. Героїв УПА та вул. Антоновича.
ФОТО: GOOGLE-MAPS/перетин вул. Кульпарківської та Героїв УПА

ФОТО: GOOGLE-MAPS/перетин вул. Кульпарківської та Героїв УПА

У Львові розробили проєкт «Перепланування вулиць Львова на безпечні та екологічно чисті». Він, зокрема, передбачає реконструкцію вулиці Кульпарківської.

У проєкті йдеться про звуження смуг руху до нормативних, перепланування ключових перехресть з вул. Любінською, вул. Героїв УПА та вул. Антоновича, оновлення наявної пішохідної інфраструктури та влаштування відсутніх ділянок тротуару. Зокрема, пропонують облаштувати велосипедні смуги по всій довжині ділянки та зупинки громадського транспорту в напрямку вул. Городоцької в околі перехрестя з вул. Антоновича.

Ділянка від вул. Героїв УПА до вул. Антоновича

«Реалізація цього проекту повинна покращити безпеку та комфорт руху пішоходів вздовж та через вул. Кульпарківську, створити велосипедну інфраструктуру, покращити умови руху громадського транспорту та його зручність для пасажирів, а також забезпечити безпеку руху усіх учасників», – зазначили у проєкті перепланування.

Нагадаємо, що проєкт також передбачає зміну планування транспортного вузла та пов'язаних із ним перехресть заїзду на проспект Червоної Калини із вулиці Хуторівка.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!