У Львові пропонують зробити уроки в школах парами

5585 0
Для учнів старших класів хочуть робити уроки парами.
Фото умовне: Unsplash

Фото умовне: Unsplash

У Львові пропонуватимуть школам скласти розклад уроків для учнів старших класів у такий спосіб, щоб, за можливості, предмети були розставлені парами (по 2 уроки одного і того ж предмету). Як зазначив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк, якщо уроки відбуватимуться парами, то на один день учням потрібно буде готуватись до меншої кількості предметів. 

«Цього навчального року ми хочемо запропонувати школам для учнів старших класів, які мають велике тижневе навантаження, робити уроки парами. Це зменшить кількість уроків на день і дітям не треба буде стільки готуватися. Бо часом дитина в старшій школі має по 8 уроків, і уроки дуже різноманітні. Тому ми просимо наших педагогів, заступників директорів шкіл пропрацювати розклад уроків у такий спосіб, щоб діти мали можливість якісно готуватись до меншої кількості предметів», – сказав Андрій Закалюк.

Читайте також: У львівських школах недобір першокласників. У чому причина

Зазначимо, у Львові закликатимуть на 1 вересня кошти, які, можливо, хотіли скерувати на квіти вчителям, перерахувати на допомогу діткам, які постраждали під час війни. 

Нагадаємо, з 1 вересня у школах Львова ініціюватимуть заборону для учнів використовувати мобільні телефони. Такі дії покликані створити умови для спілкування дітей з однолітками та уникнути зайвого відволікання від навчального процесу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!