У Львові пропонують створити паркову зону між вулицями Липинського та Лінкольна

6944 1
Назвати сквер між вулицями хочуть на честь Івана Миколайчука.
фото: ar.volyn.ua

фото: ar.volyn.ua

У Львові зареєстрували петицію про створення паркової зони між вулицями Липинського та Лінкольна. Наразі петиція зібрала понад 400 голосів із 500 необхідних.

Читайте також: У Львові тимчасово заборонили обрізку дерев

Автор петиції Роман Борсенко пропонує впорядкувати захаращене русло Полтви та не допустити подальшої забудови території. Назвати сквер між вулицями хочуть на честь Івана Миколайчука.

Додамо, що земельна ділянка між вулицями Липинського та Лінкольна належить львівському бізнесмену та депутату Григорієві Козловському. У 2017 році він зініціював розробку детального плану території, за яким планував збудувати тут торгово-розважальний комплекс. Утім на якій саме ділянці пропонують створити сквер наразі не відомо.

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

Нагадаємо, для того, аби петицію розглянули депутати Львівської міської ради та розробили дорожню карту для її реалізації, їй потрібно зібрати 500 підписів. До завершення збору залишилося ще 30 днів.



Читайте також:
24 Травня, 2019 15:40
Сергій У Вас ссилка на Петицію неПрацює !!!!
Ось вірна ссилка
[***]s://[***].e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/1142
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!