У промисловій зоні Львова пропонують збудувати 10-поверхові склади з офісами

6054 0
У забудовника є низка запитів від релокованого бізнесу з різних галузей.
проєктне рішення ФОП Будзан Н.

проєктне рішення ФОП Будзан Н.

На вулиці Пластовій, 7 у Львові пропонують збудувати виробничо-складський комплекс з адміністративно-побутовими приміщеннями та торгово-виставковим залом. Йдеться про ділянку, де колись була нафтобаза, нині резервуари вже демонтували. Про це йшлося на засіданні архітектурно-містобудівної ради.

У цій промисловій зоні вже працює низка підприємств та розміщені інші склади. Планують, що передня частина нового комлпексу матиме 10 поверхів (33 метри висотою), там розмістять адміністративно-офісні приміщення, ззаду – три поверхи на 22 метри, де будуть склади. Перший поверх буде своєрідною гостьовою зоною. На території вже запроєктований паркінг на 72 паркомісця, і забудовник планує його розвивати. У цокольному поверсі запроєктували невелике укриття. 

Читайте також: У Львові на вулиці Залізничній зведуть 12-поверхівку

Додамо, що площа ділянки становить 0,75 га, а площа забудови – 4 741,5 кв. м. Водночас загальна площа приміщень становить 18 330 кв. метрів. В офісах зможе працювати орієнтовно 100 людей, усі інші приміщення віддаватимуть в оренду. За словами розробника проєкту, у забудовника є низка запитів від релокованого бізнесу з різних галузей. У такий спосіб в новому комплексі вони зможуть розмістити своїх працівників тощо.

Читайте також: Біля залізничного вокзалу у Львові облаштують готель. Візуалізація

За даними Youcontrol, ТзОВ «ЛЕВ» зареєстроване  у 1994 році на вул. Лінкольна у Львові. Керівником організації є Зеновій Бардин. Кінцевим бенефіціарним власником є Олег Рудницький зі Львова. Ділянка, де планують зводити склади, примикає до інших ділянок, які також є у власності ТзОВ «ЛЕВ». 

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на Львівщину релокувалися 225 підприємств. Цей бізнес перевіз і врятував 5000 робочих місць. Про те, як підприємцям вдалося тут влаштуватися, з якими проблемами і викликами вони зіткнулися, яких здобутків досягли, які потреби мають і як їх задовольнити, читайте в матеріалі Tvoemisto.tv.

Ольга Коваль

Візуалізація: проєктне рішення ФОП Будзан Н.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!