У Львові просять облаштувати пішохідний перехід на перехресті Рубчака – Стрийської

1545 0
Йдеться про організацію пішохідного переходу з боку парних номерів вулиці Рубчака в напрямку до ТРЦ Fabrik на Стрийській, 45.
фото: petition.e-dem.ua

фото: petition.e-dem.ua

У Львові просять облаштувати пішохідний перехід на перехресті вулиць Рубчака  Стрийської. Відповідну петицію зареєструвала Ліліана Барбанюк ще наприкінці травня, і станом на сьогодні вона зібрала понад 500 необхідних голосів. 

Йдеться про організацію пішохідного переходу з боку парних номерів вулиці Рубчака в напрямку до будівлі адмінкорпусу ЛАЗ та будівлі ТРЦ «Fabrik» на вул. Стрийській, 45.

Читайте також: Житло на ЛАЗі. Як змінюється вулиця Стрийська та що тут ще збудують

Додамо, що для того, аби петицію розглянули депутати ЛМР на пленарному засіданні, вона має зібрати щонайменше 500 підписів. Петиція Ліліани Барабанюк зібрала 506, і голосування уже припинили.

Нагадаємо, у Львові цех колишнього заводу гідромеханічних передач на вул. Стрийській, 45 перебудували. Там звели комерційні приміщення – офіси, магазини, дитячий розважальний центр та заклади громадського харчування. Ділянку поруч активно забудовувало ТзОВ «Атріум Естейт». Там з'явилися житлові будівлі з торговими площами і підземним паркінгом.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!