У Львові просять заборонити проводити ямковий ремонт доріг удень

3975 0
Відповідна петиція львів’ян набрала вже понад 500 голосів.
Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

На сайті петицій до ЛМР зареєстровано документ, в якому ідеться про заборону проведення ямкового ремонту на дорогах Львова удень. Також автор петиції Ігор Кідик просить міськраду виконувати ямкові ремонти згідно з технічними нормами.

Читайте також: На яких дорогах Львівщини відремонтують ями. Інтерактивна мапа

«Відповідно до норм, після ямкового ремонту доріг струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій дорожній рух транспортних засобів можна відновлювати з обмеженою швидкістю до 40 км/год протягом двох тижнів», – пише Ігор Кідик.

Він зазначає, що проведення ямкових ремонтів удень шкодить автомобілям, а відсутність знаків про обмеження швидкості на відремонтованих ділянках призводить до псування покриття.

Тож автор просить заборонити проводити ямковий ремонт асфальтобетонного покриття автомобільних доріг струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій на території Львова у часі із 7:00 до 22:00 та зобов’язати встановлювати дорожні знаки з обмеженням швидкості до 40 км/год на термін 14 днів після виконання ремонтних робіт описаних вище.

Читайте також: Водіїв закликають повідомляти про вибоїни на дорогах Львівщини

Петиція зареєстрована 23 квітня і набрала 507 голосів станом на сьогодні, 24 червня. Збір підписів ще триватиме до 20 липня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!