У Львові протестують підприємці, деякі пішли до президента. Чого вимагають

3307 0
Представники малого бізнесу кажуть, що це безстрокова акція протесту.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Львові на площі Ринок сьогодні, 17 вересня, протестують підприємці. Також представники руху SaveФоп пішли під SoftServe, де відбудеться зустріч президента із представниками ІТ-галузі, щоб привернути увагу Зеленського до проблем малого бізнесу.

Як розповіла у коментарі Тvoemisto.tv підприємиця Марія Марущак, акція біля ЛМР підприємців є безстроковою. Вона каже, що вже пів року малий бізнес ледь виживає в умовах, зокрема, через тиск на власників тимчасових споруд.

«Ми сплачуємо податки, утримуємо працівників, які хочуть працювати, але влада не дає цього робити», – розповідає Марія Марущак.

Зазначимо, що вчора, 16 вересня, масштабна акція протесту підприємців руху SaveФоп відбулася під стінами ВР. Голова ВР Дмитро Разумков дав доручення голові фінансового комітету ВР невідкладно розглянути на комітеті законопроєкти, які скасовують запровадження касових апаратів для мікробізнесу.

Під час стріму Тvoemisto.tv після зустрічі з президентом співорганізатор руху Владислав Орлов сказав, що до них підійшов президент і пообіцяв дати доручення розібрати проєкти підприємців про скасування касових апаратів для мікробізнесу та спрощення системи оподаткування.  

Оля Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!