У Львові протягом місяця курсуватимуть експериментальні автобуси

4695 2
У Львові з 1 липня і впродовж місяця працюватимуть два експериментальні автобусні маршрути. Як інформують у прес-службі міськради до такого висновку прийшли, деручи до уваги рішення постійної комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики та з метою покращення якості перевезення пасажирів.

Зокрема, автобуси курсуватимуть за такими марштутами: вул. Під Дубом – пр. В.Чорновола – вул. Підвальна – вул. Лисенка  – вул. Гуцульська – (зворотному напрямку пл.Різні) –  вул. Кривоноса – перехрестя вул.Високий Замок – вул. Опришківська та вул. Єрошенка - вул. Золота (у зворотному напрямку вул. Турянського) – вул. Шевченка – вул. Городоцька –  пр. В.Чорновола –  під Дубом (вул. Єрошенка).

Маршрути, на яких курсуватиме по 2 автобуси класу «Богдан», «Еталон», обслуговуватиме Львівське комунальне автотранспортне підприємство АТП № 1.

Після вказаного терміну роботи, матеріали вивчення пасажиропотоків та економічної складової маршрутів за зазначеними схемами мають бути надані в управління транспорту та зв’язку ЛМР.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
28 Червня, 2017 10:54
Винники Щеб на Винники щось норнальна зробили . Ато з вул Забави до Львова дуже важко добратись з ронку а вечері взагалі пішки додому треба йти
25 Червня, 2016 11:02
Ігор Краще на рясне-1 6а хай би нормально їздив.
І хто запускає експериментальні напрямки по 2 автобуси? Якщо треба розкрутити маршрут - він має на час експерименту ходити бездоганно. І поінформованість має бути відповідна. А то ро[***]... видимість роботи (
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!