У Львові проведуть безкоштовні фотокурси для військових: де записатися?

1466 0
На безкоштовне навчання репортажної фотозйомки запрошують військових, які тимчасово втратили працездатність внаслідок бойових дій на Сході. Курси орієнтовані на початківців. Початок занять – в лютому 2016 року.
фото: telekritika

фото: telekritika

Військових, що частково втратили працездатність внаслідок бойових дій на Сході України запрошують на фото курси репортажної зйомки у Львові. Навчальний корпус, де проводитимуться заняття, обладнаний спеціальними пандусами та ліфтом, а також доступний зручний доїзд.

На заняттях охочі вивчатимуть основи фотозйомки: найпростіші правила побудови композиції, способи передачі руху і перспективи. Військовим розкажуть про особливості репортажної фотозйомки, фотожурналістики, а також про документальну фотографію.

Зокрема, відбуватимуться й практичні заняття. Військові, які запишуться на даний курс, опанують зйомку портрету, натюрморту, вечірню зйомку, а також «з проводкою».

Лектором занять буде  фотокореспондент LUFA Віталій Грабар.

Початок навчання: з лютого 2016 року

Тривалість занять: 3 місяці

Місце проведення лекцій: Український католицький університет, вул. Козельницька 2а (біля Стрийського парку і Податкової). Заняття проводитимуть двічі на тиждень: у вівторок і четвер або понеділок-четвер. практичні – залежно від погоди і потрібного типу світла.

Початок: о 19:00

Контакти для запису: [email protected] або за тел. (032) 253-96-93, (067) 103-51-93


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!