На вулиці Тролейбусній у Львові реконструюють депо

2538 0
Кошти на ремонт депо місто отримало від Європейського банку реконструкції та розвитку.
Фото: Google maps

Фото: Google maps

ЛКП «Львівелектротранс» отримав дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для реконструкції депо на вул. Тролейбусній, 1.

На ділянці, площею понад 6 га, планують провести реконструкцію складських та адміністративних будівель, а також будівлі профілакторію, які перебувають на балансі ЛКП «Львівелектротранс».

Зазначається, що в подальшому підприємство зможе оформити право постійного користування земельною ділянкою.

Читайте також: У львівських трамваях з’явився безкоштовний Wi-Fi

Нагадаємо, що 16 березня цього року Львівська міська рада, ЛКП «Львівелектротрнас» та Європейський банк реконструкції і розвитку підписали Угоду про намір кредитного фінансування для проекту модернізації громадського тролейбусного транспорту. Ця угода передбачає надання кредиту у розмірі 15 млн євро та 2 млн євро, як грант від банку. Ці кошти направлять на будівництво двох нових тролейбусних ліній, придбання нових 50 тролейбусів, реконструкцію двох депо та модернізацію контактної мережі.

Назар Притула

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!