У Львові ремонтують теплицю у Стрийському парку

2286 0
Роботи мають виконати до кінця грудня 2021 року.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові триває поточний ремонт теплиці на території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Стрийський парк». Роботи проводить ТзОВ «Арт-Львів» за 680 тисяч 204 гривні.

Як розповіла Тvoemisto.tv в.о. керівника Стрийського парку Олена Мазурик, у теплиці відремонтують підпірну стінку та заведуть комунікації. Дах наразі не чіпатимуть, оскільки він повинен бути скляний спеціалізований.

Ремонт у теплиці взагалі не проводили, а приміщення не використовували.

«Це не оранжерея, а теплиця, яка знаходиться на господарській частині Стрийського парку. Коли її відремонтують, тут вирощуватимемо рослини – однорічні та багаторічні саджанці, які згодом будемо висаджувати у парку», – каже Олена Мазурик.

Роботи мають виконати до кінця грудня 2021 року.

Зазначимо, що ТзОВ «Арт-Львів», за даними аналітичної платформи Youcontrol, зареєстроване у лютому 2021 року. Засновником і власником компанії є Андрій Нос.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!