У Львові провели в останню путь чотирьох захисників України

1834 0
Остап Чигін, Мирослав Овчинніков, Юрій Чопик, Микола Сакун загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.
фото івана станіславського, твоє місто

фото івана станіславського, твоє місто

У вівторок, 17 січня, у Львові попрощалися ще з чотирма Героями. Остап Чигін, Мирослав Овчинніков, Юрій Чопик, Микола Сакун загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. 

Ким вони були

Остап Чигін із початком повномасштабного вторгнення захищав Батьківщину від держави-терориста у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. У Остапа Чигіна залишилися батьки, сестра, брат, братова, дві бабусі та дідусь.

Мирослав Овчинніков став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України на початку великої війни. У Мирослава Овчиннікова залишилися мама, дружина, донька, син, онук, сестра та батьки дружини.

Юрій Чопик добровольцем пішов на війну, боровся проти окупантів спершу у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, надалі – 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. У Юрія Чопика залишилися батьки, дружина, донька, син, сестра, брати та бабуся.

Микола Сакун боровся із загарбниками на східному та південному напрямках із початком повномасштабного вторгнення. Попри поранення повернувся на фронт. У Миколи Сакуна залишилися батьки, сестра та дівчина.

Фото: Іван Станіславський, Твоє місто 

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!