У Львові пройде виставка-ярмарок «Дитячий світ 2014»

4526 0
З 27 до 30 листопада в палаці спорту «Україна» у Львові (вул. Мельника, 18) пройде виставка-ярмарок «Дитячий світ 2014». Тут представлять одяг, взуття, іграшки, меблі, канцелярію, товари для творчості, дитяче харчування. Загалом, участь візьмуть понад 60 виробничих і торговельних компаній України. Також на виставці діятиме «Територія дитячого дозвілля», в якій львів'яни зможуть ознайомитися з безкоштовними гуртками та секціями, які працюють у Львові. Свою діяльність презентуватимуть Дитячі клуби Львова, мережа бібліотек і центри дитячо-юнацької творчості.

На виставці «Дитячий світ» працюватиме великий навчально-розважальний центр. На маленьких відвідувачів очікують розвиваючі інтерактивні заняття для дітей віком 1-2 роки (Baby club і Snail); весела англійська від «Helen Doron English», розваги від «Веселого Вулика» та ТС «Лис Микита»; новий підхід до навчання від Креативної міжнародної дитячої школи; конструювання і майстрування з ТС «Винахідник» і ТС «Сверлик»; презентаційні заняття-Монтессорі; створення корисних мобільних ігор для дошкільнят (Nravo Kids), інформує прес-служба Львівської міської ради.

«У наш час ринок дитячих товарів і послуг настільки різноманітний, що важко відразу визначитися з варіантом, що відповідав би запиту «ціна-якість-зручність». Цьогорічна виставка «Дитячий світ» запропонує не лише широку експозицію відомих брендів, сучасних трендів і новинок, а й великий асортимент можливостей для розвитку талантів дітей. Під час насиченої навчально-розважальної програми, львів'яни зможуть подивитися на діяльність дитячих гуртків, клубів та центрів. Ми сподіваємося, що виставка «Дитячий світ 2014» – це захід, який допоможе батькам зробити правильний вибір, а для дітей стане місцем здійснення мрій», – кажуть організатори.

Окрім того, на виставці діятиме Школа майбутніх та молодих мам разом з родинними центрами «Мацьопа» і «Ляля До і Ляля По», де відбуватимуться консультації з питань грудного вигодовування, бесіди зі слінгоконсультантом, гімнастика з елементами йоги, ароматерапія для вагітних і ще багато цікавого та корисного. Щоденно діятиме салон товарів ручної роботи для діток та їх батьків «Зроблено з любов’ю».

В рамках ділової програми виставки відбудуться семінари: «5 кроків до подвоєння продажів. Як ви можете отримати більше клієнтів і прибутку від вашого бізнесу в умовах жорсткої конкуренції», «Продажі з любов'ю, або як звабити клієнта на тривалі відносини»  та ін.

Організаторами виставки «Дитячий світ» є АТ «Галицькі експозиції», «Території дитячого дозвілля».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!