Львів накрила сильна злива. Фото, відео

22709 0
Спекотні дні змінила потужна злива.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Сьогодні, 5 липня, Львів накрила сильна злива, через що тимчасово не курсують трамваї. Зокрема, від вулиці Горбачевського в бік Сахарова — Вітовського стоять трамваї. Працює штаб з ліквідації наслідків негоди.

«За дорученням міського голови працює штаб з ліквідації наслідків негоди. Голови районів здійснюють об’їзд міста щодо проблемних ділянок та підтоплених вулиць. Просимо уникати дерев, металевих парканів, стін та легких конструкцій. Звертаємось до мешканців повідомляти про підтоплення та повалені дерева на гарячу лінію міста 15-80»,повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

Він додав, що через негоду частина електротранспорту в місті тимчасово не курсує.

«Фіксуємо підтоплення на вул. Стуса, вул. Сахарова, вул. Під Дубом та вул. Франка. Через це виникли перебої у роботі громадського транспорту. Комунальні бригади очищають водоприймачі. Як тільки стече вода -— робота електротранспорту відновиться. Попередньо зафіксовано станом на 19.08 підтоплення близько 20 дахів», — йдеться в повідомленні. 

Тим часом львів'яни в соцмережах діляться фото та відео затопленого міста.

Нагадаємо, що із кожною рясною зливою у Львові підтоплює десяток вулиць. Транспортну систему паралізує, інколи рятувальникам доводиться допомагати пішоходам чи водіям. У цей момент чиновники кажуть про «аномальні опади» і згадують про проблеми з каналізаційними мережами, які не справляються із тоннами води. Чому затополює львівські вулиці читайте тут

Додамо, що сьогодні, 5 липня, у Львові синоптики попереджали про грозу, шквали 15 – 20 м/с, а також град.

Фото Ігоря Зінкевича, ГО Зручне місто, Мирослави Симуляк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!