У Львові прогнозують потепління до +24 градусів

11128 0
9 та 10 жовтня синоптики прогнозують до 24 градусів із позначкою плюс.
Фото: Твоє Місто

Фото: Твоє Місто

Починаючи з середи, 5 жовтня, опади у Львові мають припинитися, температура буде зростати, що свідчитиме про довгоочікуваний період бабиного літа. Ще буде хмарно з проясненням, без істотних опадів, вітер – південно-західний, однак вже буде надходити тепліша повітряна маса. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила синоптикиня Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх.

Уночі температура коливатиметься від 2 до 7 градусів тепла, у горах можуть бути заморозки, а вдень  +14-+19 із позначкою плюс. 6 жовтня також буде з хмарно з проясненням, без істотних опадів, вітер – західний, 5-10 метрів на секунду. Стовпчик термометра вночі покаже +4-+9 градусів, а вдень підніметься до +21. 

Читайте також: У Львові синоптики прогнозують на сьогодні штормове попередження

7-8 жовтня опадів не прогнозують, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, температура вночі коливатиметься від 5 до 10 градусів тепла, удень 7-го жовтня буде +16-+21, 8-го  +19-+23, а 9 та 10 жовтня синоптики прогнозують до 24 градусів із позначкою плюс.

«Атмосферний тиск буде зростати, кількість хмар буде зменшуватися. Ясне сонечко принесе нам справжнє бабине літо і львівську золоту осінь»,  каже вона і додає, що вже в другій половині дня 11 жовтня будуть надходити хмари з заходу, може спостерігатися короткочасний дощ, температура все ще 15-20 градусів тепла. 

12-13 жовтня та надалі протягом 5-6 днів буде дощити.

Ольга Коваль

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!