У Львові прибрали музей загублених іграшок

3846 0
У Галицькій районній адміністрації Tvoemisto.tv розповіли, що це не їхні комунальники прибирали неформальний музей у дворику.
Фото: Віктор Міщенко

Фото: Віктор Міщенко

У Львові прибрали дворик у на вулиці Князя Лева, 3, де облаштували неформальний музей загублених іграшок. Про це в спільноті Варта-1 повідомив Віктор Міщенко.

Читайте також: Що має побачити кожен львів’янин: двір-музей СРСР та двір загублених іграшок

Збирати колекцію розпочав місцевий мешканець Василь Глушковський для своїх онуків. Він поставив гойдалку, зробив пісочницю, змайстрував фонтан та прикрасив подвір’я іграшками.

Так дворик виглядав раніше

Ініціативу підтримали й інші мешканці будинку. У дворику можна знайти ведмедів, коників, старі ляльки, дещо новіші машинки. У старих сервантах та на поличках розставили забавки, неподалік – вазони з квітами, а на стінах висіли картини.

У Галицькій районній адміністрації Tvoemisto.tv розповіли, що їх комунальники не прибирали неформальний музей у дворику. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!