У Львові приміщення диспансеру за 6 млн грн повернуть у власність громади

2406 0
Йдеться про приміщення площею 2 тисячі метрів квадратних.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Приміщення одного із диспансерів у Львові вартістю майже 6 мільйонів гривень повернуть громаді Львова. Про це повідомляє прокуратура Львівської області.

Читайте також: Колишній психоневрологічний диспансер у Львові продають за 2 млн доларів 

Львівська обласна прокуратура через суд домоглася визнання незаконними свідоцтва про право власності та державної реєстрації права власності на приміщення одного з диспансерів площею майже 2 тис кв м близько 6 млн грн, який розташований на території Львова.

«Прокуратура вказала на незаконне вибуття нерухомого майна закладів охорони здоров’я. Доведено, що орган місцевого самоврядування, як дійсний власник спірних об’єктів, не приймав рішення про надання згоди на вилучення з власності громади міста вказаних приміщень», – йдеться у повідомленні.

Суд визнав недійсними і скасував документи на право власності та зобов’язав відповідача повернути територіальній громаді нерухоме майно.

У пресслужбі прокуратури Тvoemisto.tv відмовилися конкретизувати, про яке саме приміщення диспансеру йдеться. 

Проте, як стало відомо Тvoemisto.tv, йдеться про корпуси Львівського шкірно-венерологічного диспансеру №2 на вулиці Кордуби,4а та на вул. Замарстинівській,83 та 81.

Читайте також: Будівлю колишнього санаторію на Коновальця у Львові купив батько голови ЛОДА

Нагадаємо, що у січні 2020 року пресслужба ЛМР заявила, що Львівська облрада незаконно прийняла у свою власність низку приміщень, у яких були медзаклади, що були у комунальній власності. 

Тоді йшлося про рішення щодо приміщень відділення фтизіопульмонології на вул. Лемківській, 24, пульмонологічного та фтизіопедіатричного відділень на вул. Устияновича, 14, будівлі на вул. Замарстинівській, 274, лікувального та адмінкорпусу на вул. Личаківській, 233, другого лікувального корпус на вул. Замарстинівській, 81, лікувального корпусу на вул. Кордуби, 4а та на вул. Замарстинівській, 83.

 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!