У Львові приміщення на вулиці Коперника продали за 5,4 млн грн. Що там буде

2742 0
Приміщення купила компанія, яка займається торгівлею одягом та спортивним інвентарем
Фото: Google Maps

Фото: Google Maps

Управління комунальної власності Львівської міськради продало приміщення магазину на вул. Коперника у Львові за 5,4 млн грн. Аукціон відбувся у системі Prozorro.Продажі.

Львівська міська рада виставила на продаж нежитлове приміщення, площею 53,6 кв.м. Воно розташоване на першому поверсі будинку, що на вул. Коперника, 21. Стартова ціна була 4,6 млн грн. Аукціон провели 7 квітня. Участь у ньому взяли дві компанії – ТзОВ «Спіраль Львів» та ФОП Гронь Роман Володимирович.

Читайте також: У Львові приміщення на вулиці Дорошенка продали за 4,6 млн. Що там буде 

Переможцем визнали ТзОВ «Спіраль Львів», Львівська міська рада продає йому приміщення на вул. Коперника, 21 за 5,4 млн грн. Пропозиція іншого учасника була на гривню меншою.

За даними системи YouControl, ТзОВ «Спіраль Львів» належить львів’янину Юрію Стеціву. Його основний вид діяльності – роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах.

Приміщення розташоване у центральній частині Львова, у пам'ятці історії місцевого значення. До цього часу його орендувало приватне підприємство «Міська оренда». Там був магазин.

Нагадаємо, що упродовж цього року у Львові планують продати з аукціону 150 комунальних об'єктів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!