У Львові приміські маршрути можуть змінити кінцеву зупинку

15502 0
Це допоможе впорядкувати роботу обласної та міської транспортних мереж.
Фото умовне

Фото умовне

Львівські організатори перевезень вирішили, що необхідно впорядкувати рух приміських та міжміських автобусних маршрутів, які курсують поблизу вулиці Городоцька. Вони мають спільно визначити кінцеві зупинки маршрутів у Львові. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів. 

«Зараз цей процес ще на початковій стадії. Проте значним прогресом є те, що обидва організатори перевезень дійшли до спільної, що потрібно впорядкувати і спільно визначити кінцеві зупинки приміських маршрутів різних напрямів у Львові. Наразі ми працюємо над розробкою спільного бачення, після чого його треба узгодити із перевізниками та територіальними громадами, крізь які ці маршрути проходять», – зазначив Орест Олеськів. 

Читайте також: У Львові маршрут №17 курсуватиме за зміненим маршрутом 

Як йдеться у повідомленні управління транспорту та зв'язку ЛОВА, усі приміські і міжміські маршрути функціонують територією міста виключно в рамках нормативної бази. Оскільки у Львові є 8 автостанцій, то кожен з цих маршрутів кінцевою зупинкою має одну з них, а отже немає потреби в погоджені схеми руху таких маршрутів. Проте, для того, щоб довести до ладу роботу обласної та міської транспортних мереж, прийняли рішення спільно напрацювати дорожню карту для подальшого впорядкування курсування таких маршрутів. 

Нагадаємо, у Львові через ремонт дощової каналізаційної мережі з 12 липня і до 10 серпня буде перекрито рух транспорту на вул. Тарнавського, від вул. Архипенка до вул. Зеленої. Громадський транспорт по вул. Тарнавського не курсує. 

Юлія Кметик 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!