У Львові жінка природним шляхом народила хлопчика з масою 5 кг

1613 0
Пологи відбулися на 40 тижні вагітності.
фото: львівський перинатальний центр

фото: львівський перинатальний центр

У Львові природним шляхом народився хлопчик з масою тіла 5 кг і зростом 60 см у Львівському перинатальному центрі. Про це повідомили у центрі. 

До пологів пацієнтка перебувала під спостереженням у відділенні екстрагенітальних захворювань та акушерської патології центру. Лікарі прогнозували, що дитина буде велика. Зваживши всі «за» і «проти», а також те, що це будуть другі пологи, команда фахівців  прийняла консилярне рішення, що жінка зможе народити самостійно.

Пологи відбулися на 40 тижні вагітності й пройшли без болю та максимально комфортно для жінки, тому що була застосована епідуральна анестезія. Після пологів породілля з немовлям почувалися добре.

Читайте також: У Львові жінка народила сьому дитину. ЇЇ мати стала бабусею у 105-й раз

Налагодити лактацію пацієнтці допомогли лактологи центру. Молока в мами було достатньо для забезпечення потреби дитини.

На третю добу після пологів, провівши усі необхідні обстеження, маму і хлопчика-богатиря успішно виписали додому на виключно грудному вигодовуванні з мінімальною фізіологічною втратою ваги — лише 100 г.

Нагадаємо, у Львівському перинатальному центрі виходили немовля, яке народилося з вагою 570 грам.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!