У Львові приземлився натівський літак. Фото дня

30332 0
База Брайз Нортон у Великій Британії є найбільшою станцією Королівських ВПС.
Фото: Yuriy Fylyuk

Фото: Yuriy Fylyuk

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького сьогодні, 26 січня, приземлився натівський літак. Відповідне фото оприлюднив у своєму Фейсбуці Юрій Фулюк.

Літак вилетів із бази Брайз Нортон у Великій Британії (є найбільшою станцією Королівських ВПС) та приземлився у Львові о 12.03. Про це свідчать дані із радарів.

Тvoemisto.tv звернулося в аеропорт про коментар щодо борту літака та його призначення.

Нагадаємо, що улітку торік у Львівському Міжнародному аеропорті «Львів» приземлився стратегічний військово-транспортний літак CC-177 Globemaster III Королівських Повітряних Сил Канади. Літак перебуває на озброєнні повітряних сил США, Австралії, Катару, ОАЕ, Канади, Великої Британії, Індії та Кувейту. Також минулого року до Львова прилітав важкий військово-транспортний літак ВПС США.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!