У Львові п’яна лікарка скоїла ДТП

4587 0
Її позбавили водійських прав на один рік та оштрафували на понад 21 тис. грн.
Фото: Facebook Наталія Кубарич

Фото: Facebook Наталія Кубарич

У Львові на вул. Панча п'яна лікарка скоїла ДТП та втекла з місця події. Шевченківський районний суд визнав її винною та позбавив водійських прав на один рік. Крім того, її оштрафували на понад 21 тис. грн. Про це повідомляє Tvoemisto.tv з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Як йдеться в кількох постановах Шевченківського суду, 17 лютого водійка автомобіля «Kia Rio» скоїла наїзд на транспортний засіб «Renault Traffic», який був припаркований на узбіччі вул. Панча, 13, та втекла з місця ДТП.

У матеріалах справи вказано, що до жінки зателефонував сусід та повідомив, що він бачив як водійка авто «Kia Rio», рухаючись назад вдарила її автомобіль та втекла з місця події. Випадок зафіксували на камеру мобільного телефону, після чого на місце викликали правоохоронців. Близько через 40 хвилин винуватиця ДТП підійшла до власниці авто та правоохоронці і заявила, що це вона вчинила ДТП. Надати письмові пояснення вона відмовилась.

Під час розмови з правоохоронцями жінка поводилася зухвало та нецензурно виражалась. Патрульні помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння, однак водійка тричі відмовилась від огляду за допомогою алкотестера. Відтак патрульні склали на неї три протоколи –  за вчинення ДТП, втечу з місця ДТП та за керування авто у нетверезому стані. Під час судового засідання адвокат обвинуваченої заявив, що жінка не визнає своєї провини та не була того вечора за кермом авто.

Суд визнав винною жінку у скоєному та оштрафував на загальну суму 21 тис. 250 грн. За керування авто у нетверезому стані на 17 тис. грн та позбавили водійських прав на рік, за вчинення ДТП – 850 грн, а за втечу з місця ДТП – на 3400 грн. 

Відомо, що жінка, яка була нетверезою за кермом працює лікаркою. Як стало відомо Tvoemisto.tv йдеться про лікарку Наталію Кубарич. На її сторінці у Facebook вказано, що вона працює у Жовківській лікарні неврологом.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!