У Львові рахуватимуть пасажиропотік

4223 0
Для цього придбали шість автоматичних систем підрахунку пасажирів Intranso Smart Counter 300V та Intranso Smart Counter 200 c.
фото Олександра Шутюка

фото Олександра Шутюка

Комунальний перевізник АТП-1 закупив 6 автоматизованих систем для підрахунку пасажиропотоку. Системи встановлять на великих і малих автобусах на кількох маршрутах. Отримані дані дозволять приймати правильні управлінські рішення в організації роботи на маршрутах, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові шукають претендентів на посаду начальника управління транспорту

«Це дозволить здійснювати відеонагляд за автобусом в режимі онлайн, здійснювати підрахунок пасажирів на кожних вхідних дверях транспортного засобу. Окремо система може надавати дані щодо кількості пасажирів, які зайшли і вийшли на кожній зупинці, з фіксуванням зупинки та часу. Також буде визначено пасажиропотоки на маршрутах, чітко бачитимемо, на яких маршрутах потрібно додати машини, а на яких навпаки можна зменшити. Будемо бачити, де відбуваються трансферні пересадки та які години є найбільш піковими», – розповів Орест Хамула, директор ЛК «АТП-1».

Угоду на придбання автоматизованої системи підрахунку пасажирів уклали з вінницьким підприємством «Джемекіл». За двома лотами придбали шість автоматичних систем підрахунку пасажирів Intranso Smart Counter 300V  та Intranso Smart Counter 200 c.

Читайте також: Щоб трамваї не возили повітря. Як визначають доцільність транспортних проектів у Львові. Візуалізація

Додамо, ЛК «АТП-1» обслуговує автобусні маршрути № 1А, 2А, 3А, 4А, 5А, 6А, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46.

Нагадаємо, анонсоване раніше дослідження пасажиропотоку в громадському транспорті Львова так і не відбулося. Воно почалося 19 червня і мало тривати тиждень силами працівників управління та студентів-волонтерів. Проте, студентів зголосилося занадто мало, що в кінцевому результаті не дозволило провести підрахунок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!