У Львові планують реконструювати історичну будівлю

2339 0
У будівлі облаштують елементи доступності для маломобільних груп населення.
Будівля на вул. Замарстинівській, 83

Будівля на вул. Замарстинівській, 83

Під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради 26 грудня головний архітектор Львова Антон Коломєйцев повідомив, що на вул. Замарстинівській, 83 пропонують реконструювати історичну будівлю із облаштуванням елементів доступності для маломобільних груп населення Центру ментального здоров‘я КНП Першого ТМО.

«Йдеться про історичну будівлю, яку реставраційними методами пропонується зберегти. Позаду знесуть гараж, на місці якого добудують сходи і ліфт для забезпечення доступності в межах будівлі. На всіх поверхах облаштують необхідні приміщення для Центру ментального здоров‘я», – сказав головний архітектор Львова.

Нагадаємо, у Львові на вулиці Науковій, 7 планують звести громадсько-житловий комплекс зі школою мистецтв та трансформаторною підстанцією. Крім того, На Сихові хочуть збудувати новий торгово-офісно-готельний комплекс з дворівневим підземним паркінгом.

Антоніна Костик

________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!