У Львові реконструюють зруйновану внаслідок ракетної атаки росіян СТО

1769 0
Йдеться про відновлення об’єкта, який знищила російська ракета навесні цього року.

У Львові реконструюють станцію технічного обслуговування на вул. Шевченка, 154в, що була пошкоджена внаслідок ракетного удару по Львова весною цього року. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. Стельмащуком Р. О. погодили сьогодні, 2 листопада, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про відновлення об’єкта, який було знищено атакою російської ракети навесні цього року. Це буде відновлення сервісу технічного обслуговування з іншими його приміщеннями», – каже головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: Кількість загиблих зросла до семи. Що відомо про ракетну атаку у Львові

Нагадаємо, що вранці 18 квітня відбулося чотири ракетних удари по Львову. Спершу стало відомо про сімох загиблих, четверо з яких – на станції технічного обслуговування. Однак пізніше очільник Львівщини Максим Козицький зазначив, що загалом на СТО перебувало приблизно 20 людей. Загинули 7 мирних мешканців, четверо з них – працівники станції технічного обслуговування.
Ольга Коваль

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!