У Львові ремонтують площу перед пам'ятником Шевченку. Деталі. Фото

1844 0
Площу ремонтують за майже 5 млн гривень.
Фото: ua.igotoworld.com

Фото: ua.igotoworld.com

Площу перед пам'ятником Шевченку ремонтує організація ТОВ «ТЕКО Лімітед» за 4 млн 945 тис. гривень. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

За словами начальника відділу комунального господарства Галицької РА Ігоря Савки, за сприятливих погодних умов, ремонтні роботи триватимуть ще два тижні. Зокрема, зараз облаштовують основу для сходів та облаштування пандусів.

На площі встановлять нове гранітне покриття, плити закріплять на морозостійкому клеї. Також там встановлять пандуси із перилами, а за пам’ятником Шевченку уже продовжено велодоріжку.

Читайте також: У Львові просять впізнати хуліганів, які зламали дерево на Катедральній. Відео

Площа території, на якій вимощуємо нове покриття, становить 4 810 м2.

«Коли подивитися на площу біля пам’ятника Шевченкові в комплексі, то бачимо, що в поганому стані є допоміжні тротуари вздовж площі. Тому, плануємо зняти стару плитку і виложити нову, гранітну. Для цього будемо просити проектантів внести зміни в проект, оскільки такі роботи не передбачалися. Якщо ці роботи будемо робити, то завершимо усі роботи на цьому об’єкті на наступний рік», – додав Ігор Савка.

 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!