У Львові розчистили головні магістралі та частково відновили роботу електротранспорту

1505 0
Комунальні служби працюватимуть всю ніч для ліквідації наслідків негоди.

У Львові після негоди комунальним службам вдалося очистити головні магістральні вулиці й частково відновити роботу електротранспорту. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

«Оперативна інформація станом на 22:00: ключові магістралі розчищено; частина електротранспорту вже відновила роботу; комунальні служби працюватимуть всю ніч, щоб якнайшвидше усунути наслідки негоди», – повідомив міський голова. 

Крім того, у ЛКП «Львівелектротранс» повідомили, що вже відновлено роботу тролейбусних маршрутів №8, 23, 23-А, 24.

Читайте також: Львів після негоди. Репортаж з вулиць міста

Нагадаємо, що раніше йшлося про те, що через стихію в місті не працюватиме весь електротранспорт до кінця доби. 

«Зараз увесь електротранспорт не курсує. Ми маємо 12 серйозних пошкоджень на мережах. До кінця дня трамваї та тролейбуси курсувати не будуть, ми вимкнули струм, аби аварійні бригади могли якомога оперативніше ліквідувати усі наслідки негоди. Маємо дві повалені опори», - повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!