У Львові розфарбовують дитяче відділення психіатричної лікарні. Фото

6459 0
Активісти завершили розмальовувати один із коридорів дитячого відділення психіатричної лікарні, що на вулиці Кульпарківській, 95. Львів'ян запрошують долучитися та підтримати проект.
фото: фейсбук-сторінка "Розфарбуй лікарню"

фото: фейсбук-сторінка "Розфарбуй лікарню"

Волонтери ініціативи «Розфарбуй лікарню» розмалювали коридор дитячого відділення психіатричної лікарні. «Тепер це не просто коридор, а чудове місто, мешканці котрого літають на повітряних кулях і дуже-дуже люблять котів», – пишуть активісти на фейсбук-сторінці ініціативи.

До участі в проекті запрошують усіх охочих допомогти: художників, волонтерів, меценатів і всіх небайдужих львів’ян, – зазначає координатор ініціативи «Розфарбуй лікарню» Тереза Гожельник. Деталі про участь у проекті можна дізнатися за посиланням.

Читайте також: У Львові маленькі пацієнти малюють картини, щоб відремонтувати лікарню

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!