Вандали розмалювали відреставровану браму біля Стрийського парку

4217 0
Металеву браму будинку на вулиці Шота Руставелі, 34а напередодні відремонтували за 74 660 грн.
ФОТО: ЛКП «БЮРО СПАДЩИНИ»

ФОТО: ЛКП «БЮРО СПАДЩИНИ»

У Львові вандали зіпсували відреставровану металеву браму будинку на вулиці Шота Руставелі, 34а, що неподалік Стрийського ринку. Невідомі розмалювали двері пам'ятки архітектури місцевого значення.

Джерело: ЛКП «Бюро спадщини» 

«Усі милувалися результатами важкої та фахової роботи реставратора та згуртованості мешканців, котрі подали заявку на програму співфінансування. Ось такий вигляд вона має сьогодні. Не встояла і місяць. Сумно», – йдеться в повідомленні.

У «Бюро спадщини» запевнили, що найближчими днями скло брами мають відмити від малюнку та повернути їй охайний вигляд.

Читайте також: На вулиці Шота Руставелі відновили історичну браму. Фото до і після

Нагадаємо, що відновили металеву браму менше місяця тому. Загальна вартість реставраційних робіт становила 74 660 грн. З цієї суми місто оплатило майже 52 тис. грн, а іншу частину – мешканці, які раніше подали заявку на участь у програмі співфінансування.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!