У Львові розпочали ремонт Личаківського парку. Фото

2918 0
А також у парку облаштують 800 кв. м велодоріжки.

У Личаківському парку розпочали ремонт та облаштовують велодоріжку. Про це повідомляють на сторінці Гарячої лінії міста Львова на Фейсбуку.

Спершу на ділянці парку, обмеженій вулицями Цетнерівка та Пасічна, зробили водовідведення. Це дало можливість підряднику розпочати ремонту головної алеї парку та облаштовувати велодоріжку, яка веде від вул. Цетнерівка до вул. Пасічної.

Загалом у Личаківському парку облаштують близько 800 кв. м велодоріжки та близько кіломентра основної алеї.

Читайте також: На Сахарова у Львові облаштували велосмуги. Фото

Як повідомили у департаменті містобудування ЛМР, у 2018 році провели тендер та уклали договір з ТзОВ «Інвестиційна компанія «Укрбудсервіс» на виконання будівельних робіт у Личаківському парку. Згодом розпочали влаштування велосипедної доріжки на схилах парку, передбачених проектом, та обрізку дерев і кущів уздовж головної алеї. Проте під час облаштування велодоріжки шириною 2,5 м виявили, що її неможливо зробити без втручання у схили парку.

Роботи тимчасово припинили до вирішення питання з урахуванням вимог Закону України «Про природно-заповідний фонд України».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!