У Львові розпочав курсувати різдвяний ретро-потяг

5153 0
Різдвяні експреси відправлятимуться тричі на день.
Фото: УЗ

Фото: УЗ

У суботу, 23 грудня, у Львові й Києві розпочали курсувати ретро-потяги. Це 20 паровозних рейсів із різдвяною виставою. Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

У Львові потяги курсуватимуть 24, 30, 31 грудня. Різдвяні експреси відправлятимуться тричі на день: о 10:05, о 13:00 та о 15:20. Вартість квитка становить близько 200 грн, його можна придбати онлайн. 30% місць на святкові рейси безкоштовно надали дітям загиблих і поранених залізничників і військовослужбовців. Право на безкоштовний проїзд також отримали представники інших соціальних категорій.

«Прийти на вокзал краще хоча б за 30 хвилин до відправки, щоб зробити памʼятні фото та взяти участь у святковій програмі. У разі повітряної тривоги поїзди Укрзалізниці, як завжди, продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, із 10 грудня відновив рух «Лижний експрес», який курсує до Славська. На цій станції п’ять поїздів з різних напрямків мають зупинки. Зокрема, «Укрзалізниця» презентувала новий графік руху поїздів на 2024 рік. Через Львів курсуватимуть чотири нові потяги.

________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!