У Львові розпочався перший фермерський ярмарок. Фото

3158 0
Тут продають городину, овочі, молочні та м'ясні продукти близько 20 фермерів із Львівщини.
фото пресслужба лмр

фото пресслужба лмр

Сьогодні на площі Ринок у Львові розпочався перший фермерський ярмарок, на якому можна придбати продукцію місцевих виробників. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Тут продають городину, овочі, молочні та м'ясні продукти близько 20 фермерів із Львівщини. Ярмарок проводитимуть щосуботи до кінця літа.

«Наша теза «Купуй львівське» впроваджується в дію. Із 18 липня з 09:00 до 15:00 на площі Ринок буде діяти так званий фермерський ярмарок, де буде понад 20 фермерів, які є у Львові та Львівській області. Там представлять городину, фрукти, овочі, молочну продукцію, м’ясну продукцію. Запрошуємо всіх містян відвідати, сподіваємось, що цей ярмарок буде проходити щосуботи до 31 серпня», — каже директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Додамо, що співорганізаторами ярмарку є компанія «Львівські ярмарки» та сільськогосподарський дорадчий центр «Фермерська Країна».

Фото пресслужби ЛМР

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!