У Львові розшукали водія, який збив 11-річного хлопчика на переході

1682 0
Чоловікові загрожує до трьох років обмеження волі.
Photo by Eugene Triguba on Unsplash

Photo by Eugene Triguba on Unsplash

Підрозділи поліції Львівщини розшукали водія автомобіля ЗАЗ «Таврія», який збив на пішохідному переході 11-річного хлопчика зі сестрою, і втік. До скоєного причетний 20-річний львів’янин.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, у Львові 12 листопада близько 17.40 на перехресті вулиць Лінкольна-Миколайчука водій, керуючи автомобілем ЗАЗ «Таврія» білого кольору, скоїв наїзд на 11-річного хлопчика, який разом зі своєю 17-річною сестрою переходив дорогу пішохідним переходом на зелений сигнал світлофора. У хлопчика перелом ключиці, його госпіталізували у лікарню.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!