У Львові розшукують чоловіка, що зник безвісти п'ять тижнів тому

4890 0
Йому 59 років.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові розшукують 59-річного Ігоря Кунинця. Чоловік зник безвісти п'ять тижняв тому та наразі його місцезнаходження невідоме.

Джерело: Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація

Зріст чоловіка 170 см, середня тілобудова та сиве волосся. 

«Дата та місце зникнення: м.Львів. Обставини зникнення: вийшов з дому, та на даний момент місцезнаходження невідоме. Близько п'яти тижнів відсутній за місцем проживання», – зазначили в оголошенні про зникнення.

Усю інформацію, що стосувалася б перебування хлопчика, просять повідомляти на гарячу лінію 0-800-310-911 або за коротким номером 102.

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!