У Львові рятувальники ліквідували пожежу у підвалі, в якому загинув чоловік

1273 0
Під час проведення розвідки задимленого підвалу рятувальники виявили загиблого чоловіка.
Фото умовне

Фото умовне

Уночі в понеділок, 27 листопада, о 00:09 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в Львові на вул. Федьковича. Пожежа виникла в підвалі триповерхового житлового будинку. Про це повідомили в ДСНС.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. Натомість під час проведення розвідки задимленого підвалу рятувальники виявили загиблого чоловіка.

Читайте також: Унаслідок пожежі на Львівщині загинула мама та дитина

О 00:32 вогнеборці локалізували пожежу та о 00:51 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив сміття в підвалі на площі 4 кв.м. До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, що 5 травня у Львові на вулиці Симона Петлюри, 29 у багатоповерхівці трапилася пожежа. На момент прибуття вогнеборців до місця події квартира на четвертому поверсі була заповнена димом.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: пожежа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!