У Львові ще тиждень асфальтуватимуть просп. Червоної Калини

1670 0
Роботи з асфальтування дорожнього покриття планують закінчити через тиждень, – повідомляють у прес-службі Львівської міської ради.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Станом на 16 листопада покладено два шари асфальту, і компанія «Онур» влаштовує третій шар асфальту. Роботи по асфальтуванню ще триватимуть 6-7 днів. Після цього компанія приступить до облаштування технічних тротуарів. Ці роботи ще триватимуть орієнтовно 2 тижні.

Також серед проекті, які планують здійснити цього року – благоустрій біля трамвайної колії, газони чорноземом і, якщо погодні умови будуть дозволяти, висадка червоної калину на цьому проспекті.

Нагадаємо, вартість будівельних робіт на просп. Червоної Калини за договором складає 83 млн. 156 тис. 719грн. У 2015 році у міському бюджеті на цей об’єкт закладено 60 млн. грн.

Відповідно до проекту, заплановано влаштувати дорожнє покриття з асфальту площею 74798 м. кв., тротуари та вело доріжки площею 31257 м. кв., встановлення бордюрів – 15,4 км.

В межах передбачених коштів у 2015 році планується виконати повний обсяг робіт з асфальтування проїзної частини основної дороги, а в 2016 році – завершити ремонт бічних проїздів.

Також закінчують роботи на вул. Сихівській. Вже зроблені острівці безпеки, зроблені пішохідні переходи, нанесена розмітка. Необхідно ще завершити роботи щодо облаштування технічних тротуарів.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!