Політична реклама

У Львові школярі складатимуть сонячний колектор

1218 0
З 23 по 27 червня у різних куточках Львова відбуватимуться різноманітні заходи, присвячені Європейському тижню сталої енергетики. Ця подія є аналогом тижня енергетики в Євросоюзі, її мета – залучити громаду до вирішення проблем сталого енергетичного розвитку міста.

Цими днями у Львові відбудуться екологічні ігри для дітей, виставки енергоефективного обладнання та дитячих робіт, фотовиставка «Енергоефективне місто», презентація «Екобус», різноманітні екскурсії, велопробіги, КіноРовери, вистави та інше. Також у день урочистого відкриття у ЗОШ «Надія» (вул. Наукова, 60) проведуть майстер-клас зі складання сонячного колектора, інформує прес-служба Львівської міськради. 

Розпочнеться захід із урочистого відкриття біля Ратуші, під супровід оркестру. Опісля – дитячий флешмоб «Енергія Україні»  під звуки «Оди до радості».

Європейський тиждень сталої енергетики у Львові є національним аналогом тижня сталої енергетики в Європейському Союзі та спеціалізованим інструментом залучення громади до вирішення проблем сталого енергетичного розвитку міста. Він є частиною пакета зобов’язань, які добровільно погодилась виконувати міська влада Львова, приєднавшись у лютому 2009 року до європейської ініціативи Угода мерів.

Зокрема, серед гостей, які відвідають місто цими днями, – голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінські, а також представники уряду України.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!