Політична реклама

У Львові шукають інвесторів для будівництва садочку та музею

856 0
У Львові шукають інвестора для будівництва Меморіального музейного комплексу тоталітарних режимів «Територія Терору» на просп. В. Чорновола, 45 та добудувати навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад першого ступеня» у мікрорайоні Сихів-18.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, орієнтовна площа забудови музейного комплексу– 805 кв м, складатиметься він із чотирьох зон. Орієнтовна вартість будівельних робіт – 14 млн грн.;

Орієнтовна площа забудови дитсадочку – 3426 кв м, складатиметься він з 3 блоків: школа, дошкільний заклад, блок спільних приміщень,  орієнтовна вартість будівельних робіт – 22 млн грн.

Для подання заявки та конкурсної пропозиції потрібно звернутися в управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, пл. Ринок, 1, каб. 318, Львів, 79006, тел. 254-60-06. Термін подання – до 11.00 год. 1 серпня 2014 року.

Розкриття конкурсних пропозицій відбудеться за тією ж адресою 1 серпня об 11.30 год. До участі у процедурі розкриття запрошують учасників або їхніх уповноважених представників, представників ЗМІ та територіальної громади міста Львова.

Зацікавлені претенденти на участь в інвестиційному конкурсі можуть контактувати із Сергієм Кіралем, начальником управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій департаменту економічної політики Львівської міської ради: тел: +38 (032) 254 60 06, е-mail: [email protected].

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!