У Львові шукають кондитерів-аматорів

2505 0
13 лютого у Львові стартувала реєстрація учасників Чемпіонату кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». До участі запрошуються активні, креативні люди, які володіють оригінальними рецептами приготування шоколадних виробів. Захід відбувається в рамках VIIІ Національного Свята Шоколаду.
фото: vk.com

фото: vk.com

Переможець отримає звання «Найкращого кондитера-аматора» 2015 року та подарунки для втілення своїх шоколадних ідей. Для участі у Чемпіонаті потрібно заповнити реєстраційну форму до 4 березня, прийти на свято із готовою стравою та презентувати її для журі (ресторатори, відомі шоколатьє, а також гості Свята). Зауважимо, обов’язковою складовою страви має бути шоколад. Чемпіонат відбудеться 7 березня 2015 року о 14:00 год у Львівському палаці мистецтв.

Нагадаємо, торік на Святі у ІІІ Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» змагалось 9 кондитерів. Перемогу та звання «Найкращий кондитер-аматор 2014 року» здобула Наталія Арєф’єва. Переможець отримала можливість набратися досвіду на кухні Citadel Inn Hotel&Resort пліч-о-пліч із шеф-кухарем Євгенієм Сушко та взяти участь у майстер-класі Валентина Штефаньо зі створення шоколадних скульптур.

Також відвідувачів VIII Національного Свята Шоколаду чекають приємні та солодкі сюрпризи. Удруге на Святі відомий шоколатьє Валентин Штефаньо створить величезний шоколадний стіл, де все буде із шоколаду, від предметів сервірування і до десертів. Новинками цьогорічного Свята стануть великий шоколадний млин та гігантська шоколадна коробка цукерок.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!